Šport > Nogomet
1133 ogledov

Velika drama po koncu derbija! Guardiola: "Nič ne bom povedal"

Print Screen
Posnetki po koncu premierligaškega derbija prikazujejo napeto situacijo med člani Manchester Cityja in Arsenala.

Zaključek nedeljskega premierligaškega spopada, v katerem je Arsenal z zadetkom v 86. minuti premagal Manchester City (1:0), je zaznamoval neprijeten incident.

David Raya Premier League Šport Na velikem derbiju slavili gostitelji

Po koncu tekme na Etihadu se je ob robu igrišča vnel prepir med nogometašem Cityja Kylom Walkerjem in članom strokovnega štaba topničarjev Nicolas Joverjem, vpletel pa se je tudi Erling Haaland. Napeta situacija je hitro prerasla v prerivanje, v katero so bili vpleteni člani obeh moštev.

Jover, ki je bil od leta 2019 do 2021 član trenerske sestave na Etihadu, je želel Walkerju seči v roko, vendar je nogometaš Cityja njegovo pobudo zavrnil. Jover je na tem mestu nekaj pripomnil, nakar je Walker znorel in agresivno zakorakal v njegovo smer. Vse to je opazil Haaland, ki je nemudoma prišel podpret svojega soigralca.

Zadeva je hitro eskalirala, zato so morali vmes poseči drugi igralci in osebje.

Trener sinjemodrih Pep Guaridola je na novinarski konferenci po tekmi potrdil, da je dobro seznanjem z ozadjem incidenta, toda podrobnosti ni bil pripravljen deliti. "Vem, kaj se je zgodilo, vendar ne bom nič povedal," se je ob vprašanju novinarjev namuznil španksi strateg.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice