Šport > Nogomet
9200 ogledov

Velikani ga želijo, Šeško se je že odločil, kje bo igral

Benjamin Šeško Profimedia
Po pisanju Avstrijcev je Benjamin Šeško že sprejel odločitev o igranju v tej sezoni.

Devetnajstletni slovenski napadalec je trenutno eden najzanimivejših nogometašev na prestopnem trgu, za Benjamina Šeška so se namreč ogreli Manchetser United, ki se je že večkrat tudi sestal z nogometaševim agentom Elvisom Bašanovićem, Chelsea, Newcastle, omenjali pa so se še Real Madrid, PSG, Bayern in AC Milan. A po pisanju avstrijskih medijev Radečan v tej sezoni ne bo zaigral za nikogar od naštetih.

"Po naših informacijah si Šeško še eno leto želi ostati pri Red Bull Salzburgu, nato pa narediti podoben preskok kot pred leti Erling Haaland. Takšen je Šeškov načrt. Naslednje leto pa se bomo z njim pogovarjali o res dobri spremembi okolja," je za Sky Austria poročal novinar Marko Stankovic.

Šeško je na začetku te sezone sicer v izjemni formi, na treh uradnih tekmah Salzburga je dosegel dva zadetka in prispeval še asistenco. Velikane, predvsem tiste z Otoka, je navdušil tudi na prijateljski tekmi proti Liverpoolu, ko je dosegel edini zadetek na dvoboju, ob tem pa je zablestel še z nekaterimi potezami.

Benjamin Šeško, Elvis Bašanović Mladi Slovenec Šport Takšen talent morda enkrat na 20 let: "Mnogi ga primerjajo s Hålandom" Benjamin Šeško Predstava Šport Izjemni Šeško potopil Liverpool, navdušil splet in si dvignil ceno Benjamin Šeško Reprezentant Šport V boju za Šeška trije bogati velikani
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.