Šport > Nogomet
441 ogledov

Veliki angleški medij o slovenskem nogometu, razlog pa povsem napačen

Poškodovani igralec NŠ Mura Twitter/NŠ Mura
Dogajanje na stadionu Fazanerija odmeva tudi izven slovenskih meja.

Slovenski klubski nogomet se je naposled znašel tudi na spletnih straneh tujih medijev, a zaradi navijaškega incidenta na stadionu Fazanerija iz povsem napačnih razlogov.

O eksplozivnem telesu, ki je po zadnjih informacijah poleg petih nogometašev Mure in kondicijskega trenerja poškodovalo tudi mladega pobiralca žog, so zelo hitro poročali na primer hrvaški mediji, slab glas o dogajanju na slovenskih nogometnih zelenicah pa je 'romal' celo do angleških medijev. Ti seveda slovenskemu ligaškemu nogometu drugače sicer ne namenjajo pozornosti.

"Po neuradnih informacijah je eden od nogometašev utrpel 'trajno poškodbo sluha', igralec Niko Kasalo pa je igrišče zapustil v solzah," so med drugim zapisali pri mediju The Sun, kjer so za konec svoje bralce sicer spomnili, da je Mura pred dvema letoma v Konferenčni ligi z 2:1 premagala Tottenham, Maribor pa je že igral v skupinskem delu lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice