Šport > Nogomet
11933 ogledov

Veliki incident pretresa PSG, spominja na eno največjih afer v zgodovini športa

Aminata Diallo in Kheira Hamraoui Reševalni pas/Twitter
Ženski ekipi PSG-a se obeta velika afera, ki spominja na enega najbolj zloglasnih športnih incidentov vseh časov.

Francosko reprezentantko in nogometašico Paris Saint-Germaina Aminato Diallo je v sredo pridržala policija, in sicer v povezavi z incidentom, ki se je zgodil prejšnji četrtek. Njo in njeno soigralko Kheiro Hamraoui, ki igra na istem igralnem položaju, sta na ulici napadla neznanca, Diallojeva je uspela pobegniti, njena soigralka pa ne.

Hamrouijevo, ki se je skupaj z Diallojevo, s katero se tudi v reprezentančni vrsti borita za isto igralno mesto, vračala s klubske večerje, sta neznanca po nogah tepla z železno palico. Poškodbe so bile hude, tako da na torkovi tekmi lige prvakov proti Real Madridu ni mogla igrati, namesto nje je nastopila Diallojeva, poroča AFP.

Po pisanju L'Equipa naj bi se Diallojeva in Hamraouijeva s klubske večerja peljali z istim avtomobilom, s katerim je upravljala Diallojeva, ko sta do vozila pristopila dva maskirana moška ter Hamraouijevo potegnila iz avtomobila ter začela po njenih nogah udrihati z železno palico, preden sta zapustila kraj zločina.

Pridržano nogometašico najverjetneje sumijo organizacije napada na svojo veliko tekmico, primer pa močno spominja na enega največjih športnih incidentov vseh čsov, na afero v umetnostnem drsanju, ko je leta 1994 mož ameriške drsalke Tonye Harding napadel reprezentančno kolegico in rivalko Nancy Kerrigan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice