Šport > Nogomet
20 ogledov

Velikonja: "Želimo zmagati vsako tekmo"

Olimpija-maribor velikonja džafić Saša Despot
Po večnem derbiju je bil z razlogom nasmejan in je potrpežljivo odgovarjal na novinarska vprašanja. Etien Velikonja - eden od mariborskih junakov.

"O končni razliki ne razmišljam. Verjamem pa, da smo sposobni zmagati vse tekme do konca. Ne bo enostavno, ampak dali bomo vse od sebe. Vsako tekmo igramo 'na polno'. Naslednjo sezono nas čaka Evropa in tedaj moraš biti pravi," je po večnem derbiju, na katerem je zabil svoj osmi gol sezone dejal Etien Velikonja.

Kaj je odločilo srečanje?
Naša borbenost. In seveda tudi kakovost, ker smo tekmo držali pod nadzorom. Seveda ni bilo enostavno. Naša kvaliteta tudi na tem srečanju ni bila vprašljiva.

Eti, Viola je znova odmevalo s tribun.
Vselej dajem vse od sebe, se trudim, seveda sem zadovoljen, da to navijači vidijo. Njihova spodbuda mi daje še dodaten motiv.

Boste s 15 točkami prednosti lažje nadaljevali?
Že prej smo imeli lepo prednost, a nam večja pride prav. Ampak želimo si zmagati vsako tekmo do konca. Na vsako bomo šli s tem namenom.

Koliko se na takšnih tekmah poznajo izkušnje iz Evrope?
Vsekakor veliko. V Evropi moraš biti 90 minut ves čas napet in tudi tokrat smo videli, da bi moralo biti tako. Prejeli smo zadetek, vedno se lahko karkoli obrne. Dobro smo zdržali tekmo in zasluženo zmagali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.