Šport > Nogomet
2561 ogledov

Šokantna preobrazba nekdanjega čudežnega dečka

Epa
Nekdanji francoski čudežni deček je v kratkem času pridobil kar nekaj odvečnih kilogramov.

Nekoč eden najboetavnejših igralcev na svetu Samir Nasri je presenetil s svojo podobo mesec dni po slovesu od profesionalnega nogometa. Nekdanji francoski up, ki v karieri ni upravičil visokih pričakovanj, se je precej porejen pojavil na dobrodelni tekmi med legendami Marseilla in moštvom Unicefa. 

Sodeč po njegovem izgledu se je štirintridesetletnik v pokoju malce zapustil. Na tekmi, kjer si je delil slačilnico z Didierjem Drogbajem, Robertom Piresom in Marcelom Desaillyjem, je po zelenici s seboj prenašal kar nekaj "odvečne prtljage" v obliki zaobljenega trebuha.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Izrazita telesna preobrazba je bila deležna precejšnjega odziva na družbenih omrežjih, še posebej zato, ker je od njegove upokojitve minil manj kot mesec dni, toda velja omeniti, da je Nasri brez kluba že od predčasnega konca lanske sezone v belgijski First Division A, kjer je nazadnje branil barve Anderlechta.

Francoski vezist je v svoji karieri igral za Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevillo (posojen igralec), Antaylaspor, West Ham United in Anderlecht. Leta 2004 je z reprezentanco do 17 let osvojil naslov evropskega prvaka in se še kot mladenič proslavil v dresu Marseilla. Po prestopu k Arsenalu je užival status enega najobetavnejših mladih nogometašev na svetu, po treh uspešnih sezonah pa se je iz Londona preselil v Manchester, kjer je s sinjemodrimi osvojil dva naslova angleškega prvaka. Pred tem je bil leta 2010 izbran za najboljšega francoskega nogometaša leta.

guardiola Anekdota Šport Pep 'ubil' svoje varovance: "Je Lionel Messi tukaj?"

samir nasri | Avtor: Epa Epa

Pot ga je v nadaljevanju športne poti zanesla na Iberski polotok, kjer je kot posojeni nogometaš igral za Sevillo, zatem je bli član turškega Antaylasporja, kjer so ga odslovili po samo petih mesecih.

Njegova kariera se je tako rekoč končala leta 2018, ko so v njegovem vzorcu odkrili sledi prepovedanih poživil, kar je bila posledica intravenozne vitaminske terapije. Prvotno mu je bila izrečena kazen šestih mesecev, ki pa so jo naknadno podaljšali na leto in pol.

Po vrnitvi na zelenice je podpisal kratkoročno pogodbo z West Hamom, nato pa je julija 2019 kot prost nogometaš okrepil Anderlecht, kjer so se mu ob prekinitvi lanske sezone zaradi covida-19 zahvalili za sodelovanje.

Zadnjega od 41 nastopov za francosko izbrano vrsto si je prislužil pri rosnih 26 letih, v zadnjih petih letih kariere pa je zbral samo 44 ligaških nastopov.

Prejšnji mesec je uradno oznanil svojo upokojitev.

Samirja Nasrija so zaradi stila igre, nogometnih veščin in etničnega porekla na začetku kariere pogosto primerjali z Zinedinom Zidanom.

Komentarjev 1
  • Ingrid_Travis 16:18 14.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦