Šport > Nogomet
297 ogledov

"Vem, da ste jezni, a imam vas rad"

kylian mbappe EPA
Mladi francoski nogometni as se je s pismom obrnil na nkedanje navijače.

Francoski reprezentant Kylian Mbappé je ob prestopu iz Monaca v PSG postal drugi najdražji nogometaš vseh časov, več je bogati pariški klub v tem prestopnem roku namenil le za selitev Neymarja iz Barcelone v Pariz. Če je prestop Brazilca vzbudil veliko jeze pri pristaših katalonskega kluba, to ni nič v primerjav s sovraštvom, ki si ga je prislužil mladi Francoz.

Tega so si skozi poletje želeli številni evropski klubi, Mbappé pa se je naposled odločil, da bo ostal v domovini in potegnil potezo, ki je ujezila navijače kluba iz monaške kneževine. Prestopil je namreč v osovraženi PSG. Mladi zvezdnik se je zdaj s pismom, ki ga je objavil na socialnih omrežjih, vsaj delno poskušal odkupiti.

"Vem, da nekateri od vas ne razumejo mojega izbora., vem, da ste jezni name in to lahko razumem. Razumem tudi žvižge, ki sem jih prejel na našem zadnjem skupnem dvoboju, saj se med vso to telenovelo krožile nepravilne informacije," je zapisal Mbappé.

kylian mbappe Tržnica Šport PSG potrdil prihod Mbappeja

"Nisem se spremeni, ljudje okoli mene se niso spremenili, naše življenjske vrednoste so ostale enake: ponižnost, enostavnost in spoštovanje. Lahko se jezite, lahko me sovražite in žalite, a nihče mi ne more preprečiti, da bi vas imel rad. Resnica je samo ena - imam vas rad," je še nadaljeval čudežni deček francoskega nogometa, ki je minuli konec tedna dosegel tudi svoj prvi zadetek v dresu Francije.

Za svoj zdaj že nekdanji klub je v minuli sezoni zabil 24 golov in tako v veliki meri prispeval k naslovu francoskega prvaka, prav tako pa se je Monaco prebil tudi do polfinala lige prvakov. PSG je zanj odštel 180 milijonov evrov. Če povemo še natančnje, za to sezono so si ga Parižani sposodili, naslednje leto pa bodo nakazali na račun tekmeca omenjeno vsoto. S tem so znova izigrali finančni fair play, ki ga zahteva Uefa.

Kylian Mbappé Nova zvezda Šport Mladi Francoz povozil Messijev rekord

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice