Šport > Nogomet
160 ogledov

Viole "odslovile" štiri nogometaše

Viole Maribor navijanje bakla sal sali zastave severna tribuna sever navijac nav Žurnal24 main
Na zadnji tekmi letošnjega prvenstva so navijači Maribora pokazali transparent, s katerim so poslali jasno sporočilo štirim članom vijoličaste zasedbe.

Nogometaši Maribora so na zadnji tekmi letošnjega prvenstva v svojem Ljudskem vrtu izgubili proti Gorici (2:3), potem ko so že teden dni pred tem izgubili naslov, ki ga je osvojila ljubljanska Olimpija.

Navijači v štajerski prestolnici so vijoličaste "nagradili" z žvižgi, že med srečanjem pa so svoje povedale Viole. Omenjena navijaška skupina se je zaradi kazni spet preselila na severno tribuno, a tokrat ni glasno vzpodbujala nogometašev. "Ultrase" je zmotil odnos nogometašev po tekmah, ko na zadnjih srečanjih niso prišli pozdravit navijačev.

Na ogled so postavili tudi transparent, na katerem so jasno pokazali svoje mnenje o nekaterih nogometaših. Sporočilo se je glasilo: "21, 69, 4, 5 frizure in tetovaže so vrhunec vam kariere, Maribor ni klub za pozere."

Gre za številke štirih nogometašev Maribora, ki so jih Viole torej označile za "pozerje" oziroma "pozere". Številke pripadajo ljubljanskemu vezistu Amirju Derviševiću, hrvaškemu vratarju Matku Obradoviću, koroškemu branilcu Marku Šulerju in ljubljanskemu vezistu Željku Filipoviću.

Še finale pokala

Dogajanje v poletnem prestopnem roku bo v Mariboru sila zanimivo, usoda omenjenih nogometašev pa je najbrž že zapečatena.

Za Mariborčane sicer sezone še ni konec, v sredo jih na koprski Bonifiki čaka finale Pokala Slovenije proti Celju

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.