Šport > Nogomet
3309 ogledov

Hrvati provocirali, Slovenci vrnili s pravo klofuto

Stožice SLO HRV Epa
Družbena omrežja so lahko zelo zabavna. Posebej ob zgodovinskih zmagah.

Zmaga Slovenije nad Hrvaško (1:0) na začetku kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 je presenetila mnoge. "Kockasti", ki so se v svoji zgodovini povzpeli že do tretjega in drugega mesta na mundialu, neuspeha v Stožicah seveda niso pričakovali.

Na prejšnjih osmih medsebojnih tekmah so "ognjeni" Slovence petkrat premagali, trije obračuni so se končali z remijem.

Zlatko Dalić SLO HRV Boleče Šport To je hrvaški selektor povedal po porazu v Ljubljani

Najbolj boleč poraz so fantje s Triglavom na prsih doživeli v dodatnih kvalifikacijah za Euro 2004. Takrat je bil na prvi tekmi v Zagrebu izid 1:1, na povratnem srečanju za Bežigradom pa so Hrvati slavili z 0:1 po srečnem zadetku Dada Prša.

In prav posnetek omenjenega zadetka je v sredinih jutranjih urah zaokrožil po spletu, potem ko so ga delili na uradnih kanalih Hrvaške nogometne zveze (HNS). Pripisali so: "Dobro jutro!" In dodali ključnik "bodite ponosni".

Odzivi Šport Hrvatje ne morejo verjeti: Celotna Hrvaška je osramočena

A rahla provokacija se je aktualnim svetovnim podprvakom maščevala. Po tekmi v Stožicah je profil Nogometne zveze Slovenije (NZS) poskrbel za vrhunski odgovor.

Ob fotografiji evforičnega strelca Sandija Lovrića in razočaranih gostov je bilo zapisano le: "Lahko noč!" Zraven pa dodan simbol lune.

Komentarjev 1
  • alen009 12:44 25.marec 2021.

    Kako fantastičen dan je danes!!!! To mi deli miška mala!!!! O je bejbi!!!!

Sorodne novice