Šport > Nogomet
22 ogledov

Wenger: "Realno smo že izpadli"

milan arsenal wenger EPA
Kakšen potop Arsenala v Milanu! Italijanski trener Massimiliano Allegri zatrjuje, da bi se kanonada lahko še nadaljevala, Arsene Wenger pa priznava, da je bila to najslabša evropska tekma topničarjev.

"Nikoli nismo bili v igri, napadalno in v obrambnih nalogah smo bili zelo medli, šokantno je videti, kako so nas nadigrali vsepovsod. To je bila naša najslabša evropska tekma," je po srečanju osmine finala Lige prvakov med Milanom in svojim Arsenalom, ki so ga topničarji izgubili kar z 0:4, obupano razlagal Arsene Wenger in priznal: "Nismo v sanjskem svetu. Realno smo že izpadli. Morda imamo dva ali pet odstotkov možnosti za napredovanje."

"Lahko bi jih dali še več"

"Igrali smo dobro kot moštvo, Arsenalu nismo dopustili domala nobenih priložnosti, sijajno smo delovali pri branjenju in ko je imel Arsenal žogo. Lahko bi zadeli še večkrat, kar je škoda, ker se v Ligi prvakov igra na dve tekmi," pa je svoje moštvo besedno počastil trener Milana Massimiliano Allegri.

Van Bommel morda k Matavžu

Po tekmi je bil v izjavah vse prej kot nadut Mark van Bommel, Milanov nizozemski vezist: "Rezultat pravi, da je bila tekma lahka, vendar ni tako. Mislim, da obračuna še ni konec. Spomnim se dvoboja med Milanom iz Deportivom, ko je Milan vodil za štiri gole, a ga je špansko moštvo izločilo." Po srečanju se je odpravil v Arsenalovo garderobo, saj sta njegova sinova velika oboževalca Robina van Persieja, ki mu je zato podaril dva dresa. Sicer pa se piše, da bi van Bommel utegnil postati soigralec Tima Matavža pri PSV: "Pogovarjali smo se, a nisem ničesar podpisal. Odločiti se mora klub. Če bo novi trener PSV Louis van Gaal, potem s prestopom ne bo nič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.