Šport > Nogomet
77 ogledov

Wilshere podprl Wengerja: ''Theo, ostani!''

jack wilshere EPA
Potem ko je Arsene Wenger zahteval, da Theo Walcott podaljša pogodbo s topničarji, se je oglasil še Arsenalov vezist Jack Wilshere. Anglež svojemu soigralcu svetuje, naj sledi njegovemu zgledu in čim hitreje podaljša pogodbo.

Dvajsetletni Jack Wilshere je bil eden izmed petih mladih britanskih nogometašev, ki so prejšnji teden podaljšali z Arsenalom. Poleg Wishera so to storili Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson in Alex Oxlade-Chamberlain.

theo walcott | Avtor: EPA EPA
Za Walcotta, ki mu pogodba poteče poleti, se naj bi zanimala Liverpool in Manchester City, Anglež pa zahteva višje plačilo in mesto osrednjega napadalca. ''Vsi v klubu si želijo, da bi Theo podaljšal. Vedno mu pravim: 'Daj no, Theo. Podpiši.' To je nekaj, kar bo moral razčistiti sam. S klubom morata doseči dogovor in upam, da ga bosta,'' je za The Sun povedal Wilshere in dodal: ''Theo ve, koliko pomeni nam in navijačem. Pet Britancev je pravkrat podpisalo in upam, da bo on šesti. Vsi britanski fantje smo zelo dobri prijatelji. Skupaj hodimo ven in skupaj se držimo, ko smo na poti.''

Arsenal je v 18. kolu angleške nogometne lige premagal Wigan Athletic. Edini gol na tekmi je z bele točke dosegel Mikel Arteta, enajstmetrovko pa je priigral kdo drug kot Walcott.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.