Šport > Nogomet
4633 ogledov

Xavi že naredil prvo potezo in uvedel tudi pet novih pravil

Xavi Hernandez Epa
Novi trener je že začel s spremembami.

Xavi Hernandez je začel s trenerskim poslom pri Barceloni, ki ga je nasledil po odstavitvi Nizozemca Ronalda Koemana.

"Lahko obljubim, da se bom odrekel delu svojega življenja z namenom, da bi ta projekt uspel. Cilj je pomagati Barceloni, da znova mirno zapluje, da bodo navijači uživali, ekipa pa zmagovala. Navijačem se zahvaljujem za podporo in upam, da bom to upravičil z lovorikami. Pripravljen sem, radi imam izzive, zato sem tudi prišel," je sicer ob predstavitvi dejal legendarni vezist kluba Xavi.

Pri Mundo Deportivu so že zapisali, da je popolnoma spremenil zdravniško ekipo in zamenjal kondicijskega trenerja, pri Barceloni imajo sicer v tej sezoni velike težave s poškodbami. Uvedel je še pet novih pravil.

  • Nogometaši imajo med sezono prepoved potovanj zaradi privatnih obveznosti. To pravilo naj bi se po ugibanjih španskih medijev nanašalo predvsem na Gerarda Piqueja, ki se poleg nogometa veliko ukvarja tudi s poslovnimi zadevami.
  • Treningi bodo daljši, nogometaši pa bodo morali več časa skupaj preživeti v trening centru, precej več kot zdajšnjo uro in pol. Toliko so bili zdaj dolgi treningi. Igralci naj bi imeli skupne obroke, pri tem se bo pazilo na njihovo prehrano.
  • Nogometašem so prepovedani privatni treningi.
  • O stilu igre se ne bo razpravljalo.
  • Igralci bodo odslej morali bolj paziti, kaj pišejo in objavljajo na socialnih omrežjih.

 

Komentarjev 1
  • Monica_Coleman 15:11 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice