Šport > Nogomet
5788 ogledov

Zabil najlepši gol sezone, nato trčil v betonski zid

NK Olimpija/Facebook
Portugalski napadalec je trčil ob betonski zid ob robu igrišča.

Olimpija je v 7. krogu domače Prve Lige TS pred domačimi gledalci v Stožicah nadigrala velenjski Rudar (5:0) in se veselila tretje zmage v sezoni. Branilci ligaške krone imajo po sedmih tekmah na računu 11 točk oziroma šest manj od vodilnega Maribora (17), kar jih uvršča na četrto mesto prvenstvene lestvice.

Dino Hotić SNL Šport Maribor in Olimpija do petarde, neverjetna poteza novega člana zmajev

Med junaki visoke zmage je bil nedvomno portugalski napadalec Jucie Lupeta, ki je v 35. minuti s škarjicami dosegel zadetek, s katerim bo zagotovo kandidiral za najlepši gol sezone 2018/2019.

Sanjski uvod v dresu ljubljanskega kluba se sicer ni nadaljeval po željah 25-letnega nogometaša, ki je nekaj minut kasneje po dvoboju z Ivanom Vasiljevićem priletel v betonski zid ob robu zelenice.

Posledice so bile tako hude, da tekme ni mogel nadaljevati. Lupeta, ki je bil v odlični dnevni formi, je bil nad razpletom tako razočaran, da je ob slovesu od zelenice besno udaril po sedežu na ljubljanski klopi.

Kot se je izkazalo, napadalec na srečo ni utrpel hujših poškodb, Ljubljančani pa so njegovo bližnje srečanje z betonskim zidom pospremili na šaljiv in domiseln način.

Na družbenih omrežjih so namreč objavili fotografijo poškodovanega dela zidu in pripisali: "Imamo dobro in slabo novico. Z Juciejem Lupeto je vse v redu, jo je pa zato zid slabše odnesel."

Komentarjev 1
  • Sienna_Grimley 14:30 03.september 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, karr p0čnem ... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com

Sorodne novice