Šport > Nogomet
3313 ogledov

Zaradi Putina grozljivka v Ukrajini

huligani pretep YouTube
Ukrajinski huligani so surovo obračunali z navijačem grškega PAOK-a po kvalifikacijski tekmi za Ligo Europa.

V četrtek sta se v ukrajinski prestolnici na prvi tekmi tretjega predkroga Lige Europa pomerila domači Olimpik Donjeck in grški PAOK.

Tekma se je končala brez zmagovalca (1:1). Domače v je v 49. minuti v vodstvo popeljal Stanislav Bilenkij, gostje pa so dobrih deset minut kasneje izenačili prek Pedra Konzena.

Navijači ukrajinske ekipe so po tekmi brutalno pretepli nekega osamljenega grškega navijača. Napad so posnele varnostne kamere na bencinski črpalki, danes pa je posnetek prišel v javnost.

Ukrajinci so po mestu zasledovali navijače gostujoče ekipe in z njimi surovo obračunavali. Povod za nasilje naj bi bil transparent, s katerim so Grki med tekmo izrekli podporo ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu.

"Putin, mi smo s teboj. Čas je, da pokažeš svojo moč," se je glasil zapis gostujočih navijačev, zaradi katerega se je na kijevskih ulicah odvijala prava grozljivka.

transparent vladimir putin | Avtor: Facebook Facebook
Najprej so moškega, čigar usoda ni znana, napadli štirje huligani ter ga z brcami in udarci zbili na tla. Kmalu so se jim pridružili še drugi. Napadeni moški se je poskušal pobrati, a ob tem dobil še eno brco naravnost v glavo, sledila je nova toča udarcev.

Žalostno in pretresljivo.

Komentarjev 5
  • iravadi 06:57 29.julij 2017.

    Ah ta čudoviti svet športa...

  • sprehajalec 22:03 28.julij 2017.

    Za vsako rit se palica najde. Obračuni so bili že na EP v Franciji, ko so trenirani Putinovi street fighterji obračunavali z angleškimi amaterji s pivskimi trebuščki. Vzhod je bolj brutalen od zahoda, to je tako. sedaj se bo pač ...prikaži več čakalo na revanšo v Grčiji, če bo kateri ukrajinec sploh šel tja. tako zaradi financ, kot tudi tega, kar jih bo tam čakalo...

  • mirror 20:40 28.julij 2017.

    Praviloma se v šport ne sme mešati politiko. V tem slučaju je pač to bilo.

Sorodne novice