Šport > Nogomet
9 ogledov

“Zasledovalce želimo držati na razdalji”

lazio maribor milanič Reuters
Prva liga. V Celju štajerski derbi. “Obeta se pravi spektakel,” je prepričan Celjan Alexander Srdić.

Nogomet. “Igrali bomo proti zelo motiviranemu nasprotniku, ki ima mlado ekipo. Zaradi mladosti jim včasih uspeva več, včasih manj. Želijo biti kombinatorni, napasti tekmece, mi pa želimo zmagati. Zavedamo se, da potrebujemo zmage v boju za naslov prvaka, zasledovalce želimo držati na razdalji,” pred dvobojem v Celju (ob 20.30 prenos na TVS 2) pravi trener Maribora Darko Milanič.

“Cilj je jasen”

“V Kranju, kjer smo odigrali slabo, se ni izteklo po naših željah. Tekma je šla v pozabo, zdaj prihaja Maribor. Obeta se pravi spektakel, zato vse naše navijače vabim, naj nas pridejo pogledat,” pa poziva Alexander Srdić, ki je v zimskem prestopnem roku okrepil trenutno pete Celjane in že dosegel dva gola.

Druga Olimpija, ki jo od Maribora loči velikih 11 točk, bo gostovala pri predzadnjem Aluminiju. “Olimpija je nazadnje v Kidričevem izgubila, povrhu pa nas tokrat čaka tekmec, ki se krčevito bojuje za obstanek. Pripravljamo se na zelo zaprto igro domačih, prostora bo malo, ampak naši cilji so jasni,” napad na nove tri točke napoveduje trener zmajev Andrej Razdrh. Novi trener Triglava Dušan Kosič bo še v drugo poskušal do zmage popeljati Kranjčane, Koprčani doma pričakujejo Muro, Domžale pa Rudar.

Prva liga Telekom Slovenije, 25. krog:

16.00:
Aluminij - Olimpija
Triglav - Gorica

17.30:
Domžale - Rudar Velenje

19.00:
Luka Koper - Mura 05

20.30:
Celje - Maribor

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.