Šport > Nogomet
3453 ogledov

Žena pokojnega Mihajlovića razkrila gesto kluba

siniša mihajlović Epa
Italijanski prvoligaš se je izkazal.

Arijana Mihajlović, žena pokojnega Siniše Mihajlovića, je v pogovoru za italijanski Il Messaggero razkrila lepo potezo nogometaševega zadnjega delodajalca. Legendarni Srb, ki je umrl 16. decembra 2022, je bil nazadnje trener prvoligaša Bologne.

"Klub je izplačeval plačo mojega moža vse do zadnjega dne njegove pogodbe, se pravi do junija 2023. Neverjetna gesta, ki mi je dajala določeno sigurnost v dneh velike zmede. Nihče v klubu nas ni pozabil. Gre za poseben klub v posebnem mestu," je izjavila Arijana Mihajlović.

Siniša je večji del svoje kariere prebil v Italiji. Po osvojitvi evropskega klubskega naslova s Crveno zvezdo se je namreč leta 1992 preselil k Romi, kjer je ostal dve leti. Sledila je selitev k Sampdoriji do leta 1998, nato je šest let branil barve Lazia, od 2004 do konca igralske športne poti (2006) pa je bil še član milanskega Interja.

Leta 2008 se je prav pri Bologni začela njegova trenerska pot, kasneje pa je med drugim vodil tudi Fiorentino, Srbijo, Sampdorio in AC Milan. Leta 2019 je znova sedel na klop Bologne, kjer pa se je skoraj ves čas svojega mandata boril z levkemijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice