Šport > Nogomet
62 ogledov

Znan tudi tekmec Handanovića

Epa
Ples kroglic v Nyonu je določil pare osmine finale drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

V drugem kakovostnem evropskem tekmovanju - evropski ligi - bo od Slovencev nastopil le Samir Handanović, ki je kapetan milanskega Interja. V osmini finala bo na nevtralnem terenu v Nemčiji Inter za napredovanje med osmerico odigral le eno tekmo s španskim Getafejem.

Nogometaši Manchester Uniteda bi se lahko v četrtfinalu pomerili z Wolverhamptonom, a si morata obe ekipi še zagotoviti preboj med osmerico za udeležbo na sklepnem turnirju sezone, ki se bo v Nemčiji začel 10. avgusta.

Wolves morajo premagati Olympiacos, ManU pa Lask, če želijo nastopiti med najboljšo osmerico. Povratne tekme osmine finala bodo 5. in 6. avgusta.

Nasprotnik volkov bo v četrtfinalu ali Roma ali rekorder po številu naslovov Sevilla, rdeči vragi pa bi se v četrtfinalu, ki bo na izpadanje 10. in 11. avgusta v Gelsenkirchnu, Düsseldorfu, Duisburgu in Kölnu, pomerili s Koebenhavnom ali Basaksehirjem.

Polfinalna dvoboja bosta 17. in 18. avgusta, finale evropske lige pa bo 21. avgusta v Kölnu.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice