Šport > Nogomet
23 ogledov

Žrtev zarote: Soigralci mi nočejo podati

samuel eto'o EPA
Kamerunski napadalec Samuel Eto'o je prepričan, da mu nekateri reprezentančni soigralci načrtno nočejo podati žoge. Selektor Volker Finke je navedbe označil za otročje.

Nogometaš Chelseaja Samuel Eto'o je prepričan, da je žrtev zarote v kamerunski reprezentanci. ''To je obžalovanja vredna resnica. Ko me vidite teči nazaj proti sredini, je to zato, ker sem izvedel za njihovo namero,'' je potožil 32-letni napadalec in dodal: ''Nogomet je kolektivni šport. Žoga moraš podati tudi svojemu največjemu sovražniku, še posebno kadar je v dobrem položaju za sprejem.''

Eto'o je svoje soigralce pozval k enotnosti, ki jo bodo na povratnem obračunu proti Tuniziji krvavo potrebovali. ''Prišel je čas, da vse to pustimo za seboj in se osredotočimo na nedeljski obračun. Zaigrati moramo enotno in se med tekmo pogovarjati, da bomo dosegli rezultat, ki ga od nas pričakuje celoten narod. Trenerju želim pomagati narediti konec zaroti, da se določenemu nogometašu ne podaja žoge,'' je še povedal Eto'o.

Finke: To je otročje

Kamerunski selektor Volker Finke se je nemudoma odzval na besede svojega varovanca in ostro zanikal obtožbe o zaroti.

''Ničesar takšnega nisem videl med obračunom. Vsakdo si lahko ogleda posnetek. Sam sem si ga ogledal šestkrat ali sedemkrat. Nikoli nisem opazil, da kdorkoli ne bi želel podati Eto'oju ali komurkoli drugemu. Morda so med igralci nerešena vprašanja, a na prvem obračunu s Tunizijo nisem videl, da kdo ne bi želel podati Eto'ju. Vse skupaj zveni zelo otročje,'' je povedal Finke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.