Šport > Nogomet
3183 ogledov

Zvezdnik Barce udaril po Koemanu: "Treba je vedeti, kdaj se znebiti d**ka!"

ronald koeman Epa
Nekdaj velika okrepitev Barcelone je Koemanovo odpoved pospremila s prostaškim sporočilom.

Nekdaj je sicer veljal za pravo nogometno legendo Barcelone, toda po katastrofalnih rezultatih v zadnjem času le redko kdo pri Barceloni žaluje po odhodu trenerja Ronalda Koemana, ki je dobil odpoved po porazu z Rayo Vallecanom.

Ronald Koeman Konec Šport Koeman dobil nogo pri Barceloni

Verjetno so si ob njegovem odhodu oddahnili tudi nekateri nogometaši, toda nihče ni bil tako neposreden kot Miralem Pjanić, ki ga je Koeman prisilil celo v začasni odhod iz Barcelone, saj se je za eno sezono preselil na posojo v Bešiktaš.

"Treba je vedeti, kdaj se znebiti d*reka," je po novici o Koemanovi odpovedi zapisal Pjanić, a je kasneje svojo objavo na Instagramu izbrisal ter napisal novo, dosti bolj premišljeno.

Objava Miralema Pjanića | Avtor: Instagram/Miralem Pjanić Instagram/Miralem Pjanić

"V današnjem svetu se zlahka nekoga napačno citira in se njegove besede jemlje iz konteksta. Tekom svoje kariere nisem nikoli namerno, neposredno ali posredno imel namero žaliti kogarkoli. Vzgojen sem, da spoštujem vsakogar. V tem smislu nameravam tudi nadaljevati. Ronaldu Koemanu želim vso srečo pri naslednjih avanturah, sam pa se bom osredotočil na to, da dam vse od sebe za svojo ekipo," je zapisal Pjanić, ki je očitno obžaloval svoj prvotni izbruh.

Pjanić je sicer v odmevnem prestopu, ko je Barcelona zanj morala izkrcati ogromno denarja ter se odreči Brazilca Arthurja, prišel iz Juventusa v Katalonijo kot velika okrepitev, ki naj bi močno dvignila igro Barcelone, a ga Koeman preprosto ni maral, tako da je Pjanić za Blaugrano nastopil na vsega 30 tekmah (na katerih se ni vpisal med strelce), a je od tega na veliki večini tekem v igro vstopil šele v zadnjih izdihljajih, tekem praktično ni začenjal.

Miralem Pjanić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ni imel mesta zame. V najboljšem primeru sem igral pet, deset minut na tekmo. Dostikrat sem se ogreval po 45 minut in ostal na klopi. Psihološko me je ubil, kaj takšnega se mi prej ni dogajalo," je nedavno o svojem bivšem trenerju spregovoril Pjanić, ki je bil dočakan kot prava nogometna zvezda, a po vsega enem letu kljub katastrofalnim predstavam Barcelone v ekipi ni bilo več prostora zanj.

Na koncu je Pjanić celo pristal na neverjetno zmanjšanje plače, saj bo to sezono pri Bešiktašu prejemal zgolj polovico prejšnje plače, vse zgolj zato, da bi se končno rešil Koemana. Pogodba ga za Barcelono sicer veže do leta 2024, tako da bo zanimivo videti, če mu bo novi Barcelonin trener v zadnjih dveh letih njegove pogodbe vendarle ponudil priložnost, ki si jo je s svojimi predstavami tekom izjemno bogate kariere, v kateri je bil štirikrat izbran v idealno postavo Serie A ter enkrat Lige prvakov, zagotovo tudi zaslužil.

Joan Laporta FC Barcelona La Liga Šport Barcelona že izbrala trenerja, navijači bodo zadovoljni
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.