Šport > Nogomet
1693 ogledov

Zvezdnik Barcelone ni vzel niti kopačk

dembele Epa
Nekdanji soigralec je bil zelo kritičen do najdražje okrepitve v zgodovini Barcelone.

Nemški vratar Roman Wiedenfeller, član nogometnega kluba Borussie Dortmund, je nekdanjega soigralca Ousmaneja Dembeleja, za katerega je Barcelona lani odštela 105 milijonov evrov, obtožil brezobzirnosti in pomanjkanja manir.

Francoski napadalec je pred začetkom letošnje sezone postal najdražja okrepitev v zgodovini španskega prvaka, vratar nemškega kluba pa razkriva, da se je 20-letnik vedel nemogoče in tako izsilil prestop, čeprav ga Borussia ni želela prodati.

Dembele je bojkotiral treninge nemškega prvoligaša in v moštvo vnesel nemir, zato Borussii na koncu ni preostalo drugega, kot da ugodi njegovi zahtevam.

"Njegovo vedenje je v klubu povzročilo kaos. To ni tenis, ampak ekipni šport. Kluba se ne zapusti na takšen način," je povedal Wiedenfeller in mlademu napadalcu očital, da je bilo njegovo vedenje naravnost smešno.

Dembeleju se je namreč tako mudilo, da izpraznil niti garderobne omarice.

weindenfeller | Avtor: Epa Epa

"Ob odhodu ni vzel niti svojih čevljev To je smešno. Še nikoli nisem videl česa takšnega. Borussia mu je dala priložnost, da si pri 19 letih ustvari ime. Tukaj se je razvil v igralca, ki ga je Barcelona želela kupiti. Namesto, da bi bil hvaležen, je zapustil klub in razočaral soigralce. Fant nima manir," je dodal vratar.

Dembele se v prvem letu na Camp Nouu ni naigral, saj je bil večji del sezone odsoten zaradi poškodb.

Ousmane Dembele | Avtor: EPA EPA

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice