Šport > Nogomet
5099 ogledov

Zvezdnik že negativen, zdaj pa znova pozitiven na COVID-19

Paulo Dybala instagram
Šok za Italijane.

Zaskrbljujoča novica za vse, ki so že ozdraveli zaradi koronavirusa, prihaja iz Juventusovega tabora. Nogometaš Stare dame Paulo Dybala je bil na novem testu za COVID-19 ponovno pozitiven, čeprav je zadnji preizkus pred dnevi že kazal, da pri njem ni okužbe.

"Prvi test sva opravila 21. marca, bila sva pozitivna. Pred tremi dnevi sva bila negativna. In zdaj sva bila na tretjem testu spet pozitivna. Ne vem, kako te reči funkcionirajo," je zatrdilo Argentinčevo dekle Oriana Sabatini. "Ostanite doma vsaj dva tedna," je nato še dodala.

Pri Juventusu se je kot prvi okužil Daniele Rugani, kasneje pa sta bila pozitivna na testih še Blaise Matuidi in Dybala. Slednji je 27. marca zapisal: "Počutim se precej boljše kot pred dnevi, ko sem imel zelo močne simptome. Danes več nimam težav, lahko se normalno gibam in poskušal bom nadaljevati s treningi. Ko sem v prejšnjih dneh poskušal opraviti vaje, sem se zelo hitro utrudil. Ostal sem brez sape in ničesar nisem mogel storiti. Po le petih minutah sem čutil težo in bolečino v mišicah ter sem moral odnehati. Ampak zdaj je boljše, enako velja tudi za moje dekle."

Očitno pa njegovih težav še ni bilo konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice