Šport
22 ogledov

Đoković podoživel otroštvo na traktorju

Novak Đoković traktor Srbija Reševalni pas/Twitter
Novak Đoković se je po porazu v finalu Wimbledona odločil za sproščanje v domovini.

Najboljši svetovni tenisač Novak Đoković se te dni nahaja v Srbiji, kjer se sprošča na prav poseben način. Nole je na družabnih omrežjih objavil fotografije, na katerih upravlja traktor, pri tem pa mu pomaga nekdo od prebivalcev neimenovane vasice blizu Beograda.

Spomin na otroštvo

"Prijazni gospod mi je pojasnil, kako se upravlja s traktorjem, saj ga sam nisem vozil že od otroštva. Zares sem užival in uspel sem se spomniti na lepe trenutke odraščanja na vasi in v hribih," je ob fotografijah zapisal Đoković.

Nole se je sicer rodil v Beogradu, a je veliko časa v otroštvu preživel pri sorodnikih na vasi. Njegova starša sta na priljubljenem Kopaoniku tudi vodila lokal s hitro prehrano. Že pri šestih letih so trenerji odkrili njegov talent in od takrat se Đoković seveda pogosto potepa po svetu, izlete v domovino pa izkorišča predvsem za polnjenje baterij.

Novak Đoković traktor Srbija | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.