Šport
50 ogledov

Oscar: Nimam besed

Oscar EPA
Kapetan Brazilije Thiago Silva je bil po porazu z Nizozemsko izjemno razočaran. "Rega si nismo zaslužili," meni branilec.

Brazilija je v tekmi za tretje mesto z 0:3 klonila proti Nizozemski in tako doživela še drugi šok v zadnjih štirih dneh. Na svojih zadnjih dveh tekmah na domačem prvenstvu je seleção prejel kar deset zadetkov, ob tem pa zabil le enega. "Zelo smo frustrirani. Pred zadnjo tekmo nisem skoraj nič spal, zdaj pa se je vse končalo na takšen način ... Tega si nismo zaslužili, a na žalost je nogomet pač takšen," je po dveh hudih porazih, pri prvem zaradi kartonov ni sodeloval, dejal branilec Thiago Silva.

Kapetan brazilske izbrane vrste je še dodal: "Moramo se opravičiti vsem, ki so nas spodbujali na tekmah proti Nemčiji in Nizozemski. Po koncu tekem so nam žvižgali, a to je povsem razumljivo. Tudi oni imajo čustva. Zelo težko je zdaj oditi domov in priznati lastnim družinam, da nam ni uspelo. To je zelo težko."

Razočaranja ni skrival niti vezist Chelseaja Oscar: "To je grozen občutek. Nimam besed, da bi ga opisal. Proti Nemčiji smo zabeležili visok poraz, ki ga ni nihče pričakoval, proti Nizozemski pa smo upali na osvojitev tretjega mesta. A ni bil naš dan. Ustvarili smo si nekaj priložnosti, igrali dobro, a na koncu smo znova izgubili. Tu ni ničesar za dodati. Morali bomo pogledati naše napake in se iz njih nekaj naučiti za prihodnost."

O samo tekmi je dejal: "Gol smo prejeli po vsega dveh minutah, to pa je vse skupaj zelo otežilo. Žalosten je ves brazilski narod. Trudili smo se do konca, a prvenstva nam ni uspelo zaključiti z zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.