Šport
6273 ogledov

"Pandemija je samo priprava, da nam bodo vstavili čipe"

Marat Safin Profimedia
Teorije zarote so v časih širjenja novega koronavirusa dobile zagon.

Ljubitelji tenisa in športa se gotovo spomnite Marata Safina. Ruski teniški igralec je pred desetletjem in pol krojil svetovni vrh, osvojil je tudi dva grand slam naslova (US Open 2000, Australian Open 2005), z Rusijo pa dvakrat zmagal v Davisovem pokalu.

Safin, ki že vrsto let živi v Monaku, je nedavno opravil spletni intervju za portal Sports.ru. V njem je spregovoril o različnih temah, posebej odmevne pa so bile njegove besede o pandemiji covid-19.

"Mislim, da nas pripravljajo na čipiranje," je dejal Safin. "Bill Gates je že leta 2015 povedal, da se bomo srečali z veliko epidemijo in da naš glavni sovražnik ne bo jedrska vojna, ampak virus. Testirali so, kako bo vse zgledalo v času pandemije, o tem so imeli celo seminar v Davosu. Ne verjamem, da je Bill Gates jasnoviden, on je pač vedel, kaj se bo zgodilo," je dejal v Moskvi rojeni 40-letnik tatarskega rodu.

žoga, žogica, teniška žogica, tenis Tenis Šport Brez pobiralcev žogic in z obveznim razkuževanjem

"Situacija z virusom ni takšna, kakršno predstavljajo, toda ljudje radi verjamejo v televizijske grozljivke. Ljudje mislijo, da je naša civilizacija ogrožena, a sam tega ne verjamem. Mislim, da nas bodo kmalu čipirali," se ni ustavil Safin.

Marat Safin | Avtor: Profimedia Profimedia

"Cel svet so zaklenili v domove, ampak za nekatere je to zelo dobrodošlo. Obstajajo ljudje, ki so močnejši od svetovnih političnih voditeljev, ki kontroliralo denar, kontrolirajo svet in lahko delajo, kar hočejo. To je vlada v senci, pa vi to poimenujte, kakor hočete," je pogovor o covidu-19 sklenil Safin.

Novak Đoković Veliko srce Šport Đoković anonimno daroval ogromen znesek v borbi s koronavirusom

Kontroverzni Rus, ki je s svojim temperamentom znal zelo popestriti dogajanje med teniškimi dvoboji, je bila leta 2016 sprejet v teniško hišo slavnih.

Komentarjev 7
  • anna17 09:02 17.april 2020.

    To da nas hočejo uničiti, si popolnoma podrediti, to vemo že dalj časa. Ne razumem pa, zakaj nekdo teh nesnag, ki izvajajo popolno kontrolo nad človekom in genocid, ne eliminira. Saj jih ni tako veliko, da se to nebi dalo ...prikaži več - Bill Gates, barak obama, rotschildi, soroš in ostali - poberite se k svojemu črnemu gospoddarju, satanu! Mi vas nočemo, smo svobodni in hočemo ostati svobodni!

  • ale 22:28 16.april 2020.

    Obstajata dva tipa cloveka, podkupljiv in nepodkupljiv. Vprasajte se iskreno kam spadate, ko vam nekdo ponudi milijon? Teorija zarote je slabsalno ime za sistem, ki dejansko obstaja. Zakaj se te stvari skriva? Ker z milijonom v zepu bos pac tiho. ...prikaži več Dajejo jih masoni. Glavni motiv virusa ni cip ampak spor med USA in Kitajsko in s tem vojna. Cip pa je le postranska stvar. Ce bodo Slovenci uspeli z maticnimi celicami, potem bodo dobri konkurenti in notri cipa ne bo. Razen, ce ne bodo prejeli milijon.

  • Mkovac22 20:37 16.april 2020.

    Zakaj vse, kar bogataši in oblastniki kujejo proti nam, poimenujete "Teorija zarote"? Ravno kar se razkriva, da je vendarle Covid-19 narejen v Wuhanskih vojaških laboratorijih...

Sorodne novice