Šport
1845 ogledov

Razkrinkala ga je! Lagal je, da ima koronavirus

bernard tomic Epa
Nemška teniška igralka je razrkinala kontroverznega Avstralci, ki je pred dnevi trdil, da ima vse simptome koronavisa.

Avstralski tenisač Bernard Tomic, ki je v preteklosti poskrbel za več odmevnih škandalov, se je spet znašel v središču pozornosti. Potem ko je pred dnevi v intervjuju za Herald Sun trdil, da se nahaja v samoizolaciji, ker naj bi imel vse simptome okužbe s COVID-19, je njegove navedbe demantirala Nemka srbskih korenin Andrea Petkovic

Razkrila je namreč, da si je Tomic, ki je kot simptome navedel utrujenost, oteženo dihanje in slabo počutje, vse skupaj kratkomalo izmislil.

 | Avtor: Epa Epa

Tomic je med drugim dejal, da ni opravil testiranja, predvideval pa je, da se je z virusom okužil med nastopom na turnirju serije challenger v mehiškem Monterreyju. A očitno je šlo le za klic po pozornosti.

"Bernard velikokrat govori brez razmisleka, nazadnje o tem, da ima koronavirus. Pred dnevi sem mu pisala in priznal mi je, da je bila vse skupaj laž in da sploh ne ve, zakaj je to storil," je razkrila Petkoviceva.

Tomic je nekdanji 17. igralec sveta, ki je v karieri osvojil štiri lovorike. Trenutno je uvrščen šele 202. mesto ATP lestvice, v zadnjem času pa je večinoma nastopal na turnirjih nižjega ranga.

Komentarjev 1
  • statahad 18:05 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice