Šport
406 ogledov

Po kraji Murrayju vrnili poročni prstan

andy murray Epa
Škot je znova dobro zapisan pri ženi.

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Andy Murray se je pred prvim dvobojem na mastersu v Indian Wellsu znašel v težavah. Škotu so po treningu namreč ukradli teniške copate, na vezalke katerih vedno pripne svoj poročni prstan. Potem ko je preko Instagrama zaprosil za pomoč, so mu športne copate s prstanom vrnili.

Copate je Murray sicer pustil pod najetim avtomobilom pred hotelom, da bi se čez noč prezračili. Težava pa je bila v tem, da Škot svoj poročni prstan vedno pripne na vezalke.

Kot je zmagovalec treh turnirjev za veliki slam sporočil prek Instagrama, se je zjutraj vrnil, vendar športnih copat ni bilo nikjer več. Prav tako tudi ne prstana. "Lepo bi bilo, če bi to delili in mi pomagali najti poročni prstan," je 34-letni zvezdnik zaprosil za pomoč in očitno se je njegova poteza obrestovala.

Andy Murray Andy Murray Šport Na bizaren način ostal brez poročnega prstana

V novem videoposnetku se je Murray tako najprej zahvalil vsem, ki so mu pomagali iskati športne copate, povedal, da je opravil nekaj pogovorov s hotelsko varnostno službo, nato pa pokazal, da je športne copate s prstanom na vezalkah dobil nazaj.

"Ali bi mi verjeli? Še vedno smrdijo, ampak imam jih nazaj, poročni prstan je nazaj in pri ženi sem spet dobro zapisan. Gremo!" je pojasnil škotski zvezdnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice