Šport
16208 ogledov

"Prisklednik" Pogačar nima vstopa v trgovine Jumbo

tadej pogačar Epa
Nizozemci so si na duhovit način privoščili zmagovalca dirke po Franciji.

Na Nizozemskem še nekaj časa ne bodo preboleli razpleta letošnjega Toura, na katerem je Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) v izdihljajih dirke odrekel skupno zmago Primožu Rogliču (Jumbo-Visma).

Šokanten preobrat pa bo imel za Pogačarja tudi določene "posledice", saj ga je doletela nenavadna prepoved. Po novem 22-letni kolesar UAE Team Emirates nima več vstopa v poslovalnice nizozemske verige supermarketov Jumbo. Gre namreč za glavnega pokrovitelja Rogličeve ekipe.

Prepoved vstopa je seveda zgolj domiselna šala satiričnega spletnega portala Speld.nl, kjer mlademu Slovencu očitajo, da je tri tedne dihal za vrat njihovim zaposlenim in se nanje prilepil kot nakupovalni voziček. Potem ko je izkoristil njihovo gostoljubje, je zbežal "kot tat sredi noči."

"Lepo je pobegnil, brez zahvale ali česarkoli. Takšnega nesramnega vedenja ne moremo odobravati," so zapisali novinarji omenjenega portala. Ti so si izposodili opozorilno tablo glede ravnanja v času koronavirusa in nanjo prilepili Pogačarjevo fotografijo s pripisom: "Tadej Pogačar tukaj ni več dobrodošel."

Komentarjev 9
  • bogdan76 06:41 25.september 2020.

    sevidi da smo država jugoslovence že po komentarijih rdeči kanibalizem.

  • marsal22 15:19 24.september 2020.

    Pogačar ima 200 krat več sovražnikov kot navijačev, tudi doma v Sloveniji !

  • munja 14:19 24.september 2020.

    Oba sta bila izjemna, vendar je bilo videt, da je bil Pogačar skoraj ves čas tesno ob Rogličevi ekipi.

Sorodne novice