Šport
2279 ogledov

Pri Rogličevi ekipi so se še enkrat izkazali

Dylan Groenewegen Epa
Še en kamenček v mozaiku je uspešno postavljen.

Nizozemska kolesarska ekipa Jumbo Visma, katere zvezdnik je Slovenec Primož Roglič, je podaljšala sodelovanje še z enim od vidnejših članov moštva. Do leta 2023, tako kot septembra tudi Roglič, je namreč pogodbo podaljšal nizozemski sprinter Dylan Groenewegen. Šestindvajsetletnik se je ekipi sicer pridružil že leta 2015, ko je ta tekmovala še pod imenom LottoNL-Jumbo.

Pri Jumbo Vismi, ki ima v svojih vrstah med drugimi še nekatere ugledne kolesarje, kot je, denimo, tretji z letošnje dirke po Franciji, Nizozemec Steven Kruijswijk, so sicer že avgusta okrepili zasedbo s še enim nizozemskim zvezdnikom Tomom Dumoulinom, med drugim zmagovalcem dirke po Italiji leta 2017.

Primož Roglič Vuelta Zabavno Šport Rogličev simpatični video, v katerem razkrije svojo prihodnost, postal hit

Pri Jumbo Vismi, ki po kadru zdaj sodi med najmočnejše ekipe na svetu, so se tako kot v Rogličevem primeru tudi tokrat izkazali z video predstavitvijo podaljšanja pogodbe z Groenewegnom. Svoje navijače so o novici o štiriletnem podaljšanju sodelovanja obvestili preko twitterja in s pomočjo nizozemskih železnic. Groenewegnu, ki je letos dobil kar 15 zmag, so pri moštvu zaželeli 'srečno pot'.

V kolesarskem športu se sicer pogodbe večinoma podpisujejo za leto ali dve, Nizozemci pa so se očitno vsaj pri najboljših odločili za drugačno strategijo.

primož roglič Visoke ambicije Šport Pedala so še vroča, Rogličev šef pa že kuje načrte

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.