Šport
4976 ogledov

Rogličev simpatični video, v katerem razkrije svojo prihodnost, postal hit

Primož Roglič, video Reševalni pas/Twitter
Roglič res zna vse... in ostaja pri Jumbo-Vismi!

Slovenskega kolesarskega zvezdnika Primoža Rogliča se je po prihodu Toma Dumoulina in Tobiasa Fossa v ekipo Jumbo-Visma dolgo časa povezovalo s prestopom v katero izmed drugih kolesarskih ekip. Omenjalo se je predvsem UAE Team Emirates, kjer naj bi moči združil s Tadejem Pogačarjem.

Primož Roglič Konec ugibanj Šport Roglič sprejel dokončno odločitev, za koga bo dirkal v naslednjih sezonah

Jumbo-Visma pa je zdaj vse te govorice ovrgla, novico o podaljšanju sodelovanja pa so sporočili na spletni strani in družbenih omrežjih s simpatičnim videoposnetkom.

V njem se direktor ekipe Richard Plugge po telefonu pogovarja s športniki in predstavniki drugih športnih panog, ki so slišali, da Roglič obvlada vse športe in bi ga radi imeli v svojih vrstah.

Direktor zavrne vse, tako Kitajce, ki bi ga radi imeli kot namiznoteniškega igralca, kot Barcelono, ki išče okrepitev v nogometni ekipi, kamor ga vabi nizozemski zvezdnik te ekipe Frenkie de Jong; vmes direktor pevcu Janu Smitu pove, da ima Roglič res nekaj izkušenj tudi na odrih, a da ne bo šel v glasbene vode ... Med drugim zavrne tudi ponudbo direktorja nogometne ekipe PSV Eindhoven Toona Gerbrandsa, preseneti pa ga tudi klic iz nemškega elfa, po katerem reče 'pa saj ni Nemec'. Na koncu ima direktor klicev dovolj, ko pa v kader stopi še Roglič, je vse jasno. V roki drži dres ekipe z letnico 2023.

Primož Roglič Vuelta Odmevi Šport Roglič opisal prelomno dogajanje na zadnjem klancu Primož Roglič Vuelta Zvezdnik Šport "Roglič bo rdeč v Madridu, Jumbo-Visma lahko nasledi Ineos"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice