Šport
1219 ogledov

Pri slovenskem velikanu rešili še zadnjo veliko uganko

Strokovni štab ACH Volley
1/6
ACH Volley Ljubljana
Satler bo še naprej opravljal vlogo pomočnika tudi novemu trenerju Gačiču, znani tudi preostali člani štaba ACH-ja za novo sezono.

Če je pri igralcih bolj ali manj jasno, kdo bo nosil dres aktualnih slovenskih državnih in pokalnih prvakov tudi v prihodnji sezoni, pa pri strokovnem štabu do danes temu ni bilo tako. Kot so že poročali iz kluba ACH Volley Ljubljana je prišlo do menjave na mestu trenerja, saj je Mladena Kašića nadomestil Radovan Gačič, zdaj pa so znani tudi preostali člani strokovnega štaba, ki je z izjemo prej omenjenega trenerja Gačiča ostal nespremenjen.

V Ljubljani tako ostaja Rok Satler, ki bo še naprej opravljal delo pomočnika trenerja. Prav tako bo s svojim delom na mestu fizioterapevta nadaljeval Jure Ivartnik, kateremu bo pomagala Taja Kobilica. Z delom trenerja za fizično pripravo bo nadaljeval tudi Samo Korošec, medtem ko bo bivši slovenski odbojkarski reprezentant Jan Planinc še naprej opravljal delo zdravnika. Član strokovnega štaba pa bo že 17. leto zapovrstjo tudi statistik Mitja Torkar.

Strokovni štab ACH Volley | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

"Izjemno sem zadovoljen, da ostajam del največjega odbojkarskega kolektiva v Sloveniji, v katerem je celotna organizacija na visokem nivoju. Jedro ekipe ostaja enako tudi v prihodnji sezoni, kar me veseli in navdaja z optimizmom," je poudaril 43-letni Satler, ki je v ACH Volley Ljubljana preživel kar 10 uspešnih sezon kot igralec, naslednja sezona pa bo zanj tretja zapovrstjo v vlogi pomočnika, potem ko je to vlogo opravljal že pod Matijo Pleškom ter v lanski epski sezoni pod Kašićem.

"Z igralci smo ustvarili visoko stopnjo zaupanja in medsebojnega spoštovanja. Ti dve vrednoti sta ključni za uspešno delo in kvalitetno pripravo na izjemno zahtevno sezono, ki je pred nami. V lanski sezoni so imeli igralci izjemne napore, saj so odigrali kar 55 tekem v sedmih mesecih, nič lažje pa ne bo v naslednji sezoni," pa se je dotaknil lanske sezone ter pogled že usmeril v prihajajočo Samo Korošec, ki bo tudi v prihodnje opravljal vlogo trenerja za fizično pripravo.

Strokovni štab ACH Volley | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

Omenjeni kolektiv je pod vodstvom zdaj že upokojenga Kašića opravil odlično delo, saj je za oražnimi zmaji naravnost sanjska sezona, v kateri so osvojili slovensko prvenstvo in pokal, srednjeevropsko ligo ter se v pokalu CEV Challenge uvrstili v polfinale, kjer so klonili proti kasnejšim zmagovalcem tekmovanja. Domači poraz proti francoskemu Narbonnu je bil sicer tudi edini poraz ACH-ja v celotni sezoni.

Šport: Evropski podprvak še vsaj eno sezono član slovenskih prvakov - Matic Videčnik Obdržali jedro Šport Evropski podprvak še vsaj eno sezono član slovenskih prvakov Danijel Koncilja Kakšna okrepitev! Šport Po desetih letih se izjemni slovenski reprezentant vrača v Slovenijo! Radovan Gačič Priznani strokovnjak Šport Menjava na klopi slovenskih prvakov, prihaja veliko odbojkarsko ime! Vuk Todorović Ostaja v Ljubljani! Šport Igra slovenskega velikana še naprej v rokah izjemnega srbskega reprezentanta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.