Šport
420 ogledov

Igra slovenskega velikana še naprej v rokah izjemnega srbskega reprezentanta

Vuk Todorović ACH Volley Ljubljana
Srbski reprezentant bo še naprej dirigiral igro oranžnih zmajev iz Ljubljane.

Iz tabora 18-kratnih državnih prvakov, odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana, sporočajo, da je sodelovanje po izjemno uspešni sezoni za oranžne zmaje, v kateri so osvojili kar tri lovorike, podaljšal podajalec Vuk Todorović.

O kvaliteti 24-letnega Todorovića najbolje govori dejstvo, da se kljub mladosti lahko pohvali z naslovom evropskega prvaka osvojenega s srbsko reprezentanco v pariškem finalu leta 2019, prav proti izbrani vrsti Slovenije.

Vuk Todorović | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

V Beogradu rojeni Vuk, ki je večino dosedanje kariere preživel v Vojvodini iz Novega Sada, pa bo tako še naprej dirigiral igro aktualnih slovenskih državnih in pokalnih prvakov, ki so v minuli sezoni osvojili tudi srednjeevropsko ligo MEVZA. Od perfektne sezone brez enega samega poraza jih je na koncu ločil le domači poraz v polfinalu evropskega pokala CEV Challenge proti kasnejšemu zmagovalcu Narbonnu iz Francije.

"Ostajam v Ljubljani, za kar sem izjemno vesel in hvaležen klubu za zaupanje. Za nami je izredno uspešna sezona, v kateri nam je uspelo spisati lepo zgodbo. V ekipi smo ustvarili izjemno klimo in postali pravi prijatelji. Še naprej moramo ohranjati zmagovalno mentaliteto, ki jo ima ACH Volley Ljubljana že vrsto let, in vnovič osvojiti tri lovorike, v Ligi prvakov pa pripraviti presenečenje," je ob podpisu pogodbe novo sezono napovedal izjemni srbski organizator lige

Vuk Todorović | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

ACH Volley Ljubljana je tako ob podaljšanju sodelovanja z izkušenima Alenom Šketom in Nikolo Gjorgievim (oba za dve leti), ter blokerjem Nemanjo Mašulovićem, uspel zadržati tudi izjemnega podajalca, kar pomeni, da se jedro ekipe v naslednji sezoni pri zmajih ne bo veliko spremenilo, cilji pa tako še naprej ostajajo zelo visoki.

Saša Planinšec Odbojka Šport Slovenska reprezentantka se seli TPV Volley Novo mesto Skozi trnje do zvezd Šport Nekdanji slovenski velikan ponovno med najboljšimi OK Kostanjevica na Krki Po velikem preobratu Šport Zgodovinski uspeh slovenskega odbojkarskega "malčka"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice