Šport
14 ogledov

Prvi klub, ki je znižal ceno vstopnic

Morgan Amalfitano West Ham Liverpool Reševalni pas/Twitter
Angleški nogometni prvoligaš West Ham se je odločil za priljubljeno potezo in za naslednjo sezono znižal cene sezonskih vstopnic.

Vodstvo West Hama si bo znižanje cen vstopnic lahko privoščilo predvsem zaradi denarja, ki ga bodo dobili po podpisu rekordne pogodbe o prodaji pravic televizijski prenosov, ki jo je Premier League podpisala s Skyjem in BT Sportom. Liga je po tej pogodbi dobila 5,14 milijarde funtov.

"To je glavni razlog, a ne edini, drugi je povezan s selitvijo na nov stadion. Že pred časom smo napovedali, da bo selitev na olimpijski stadion klubu prinesla veliko dobrega. Ponudila nam bo, da povečamo dohodke, ki jih bomo lahko investirali v ekipo, pri tem pa dodaten vložek navijačev ne bo potreben," je dejal podpredsednik West Hama Karren Brady.

Najcenejša sezonska vstopnica (19 tekem) za odrasle bo stala 289 funtov, če ne bo sprememb pri drugih klubih, bo najcenejša v vsej ligi. West Ham pa ne bo znižal cene vstopnic samo za članske tekme, ampak tudi za dvoboje mlajših selekcij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.