Šport
38 ogledov

Ralf Schumacher: Michael ne bo odnehal

michael schumacher 20 let 2011 Reuters
Nekdanji dirkač v formuli 1, zdaj pa voznik dirkalnikov DTM Ralf Schumacher je za svojega starejšega in uspešnejšega brata Michaela Schumacherja dejal, da v njegovih očeh še vidi žar in voljo po uspehu.

Ralf Schumacher, ki se v tekmovanju DTM ponaša z novim vzdevkom "Rambo Ralph“ je dejal, da je vesel, da ima njegov brat Michael Schumacher po vrnitvi v karavano Formule 1 končno spet na voljo konkurenčen dirkalnik.

"S tem dirkalnikom je zagotovo mogoče vsako tekmo poseči po prvih petih mestih. Do konca prvenstva je še 16 dirk. Michaela bomo zagotovo videli na stopničkah," je prepričan brat sedemkratnega svetovnega prvaka in najuspešnejšega dirkača v zgodovini formule 1.

Ralf je v intervjuju za nemški časnik Bild izjavil, da je Michael še kako trmast. "Vrnil se je, da bi z Mercedesom praznoval uspehe. Moštvo je na pravi poti. Nico Rosberg jim je priboril zmago. Kljub temu, da sreča ni na strani Michaela, pa je v njegovih očeh videti, da ima upanje in da se bo boril. Že na zadnjih testiranjih v Mugellu je to jasno pokazal," dodaja mlajši brat dirkača Mercedesa.

Ralf za konec priznava, da se pri Michaelu pozna, da je že v poznih dirkaških letih. "Glava želi eno, telo pa dopušča drugo. Adrenalin in želja so tisti, ki nas ne spustijo stran od dirkalnikov," še dodaja Ralf.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.