Šport
11843 ogledov

Rogličev kolega se je želel opravičiti, padale so težke besede

roglič van aert Epa Primož Roglič in njegov moštveni kolega Wout van Aert.
Belgijski kolesar iz moštva Jumbo-Visme je želel zakopati bojno sekiro s Petrom Saganom, a ga je užaljeni slovaški zvezdnik poslal v tri krasne.

V sprinterskem obračunu v zaključku 11. etape dirke po Franciji je Peter Sagan (Bora-Hansgroh), sedemkratni zmagovalec Toura v seštevku za zeleno majico, odrinil Wouta Van Aerta iz ekipe Primoža Rogliča Jumbo-Visma.

Organizatorji so ga zaradi kršitve pravil postavili na začelje glavnine, kar pomeni velik udarec v lovu na rekordni osmi uspeh.

Primož Roglič "Malo so nori" Šport Sagan si je prislužil sredinec, odzval se je tudi Roglič

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Sagan je najprej izgubil 30 točk v seštevku za zeleno majico, pozneje so mu jih odvzeli še 13, na koncu pa je zaradi nešportnega obnašanja dobil še denarno kazen v višini 463 evrov. Van Aert, ki se je s tekmecem po prihodu v cilj zapletel v besedni obračun, je Saganu pred tem pokazal sredinca. Ta poteza ga je stala 185 evrov.

Primož Roglič V zaodrju Šport Oblikuje se zavezništvo z enim samim ciljem... strmoglaviti Rogliča!

"Po mojem mnenju sem dirkal povsem naravnost in tik ob desni ogradi. Poskušal si je ustvariti prostor, česar pač ne moreš narediti. Že tako je dovolj nevarno. Bil sem presenečen in šokiran. Vozil sem s polnimi močmi, ko me je zadel. Zelo sem se prestrašil," je povedal Belgijec.

"Sprva sem bil tako šokiran in jezen, da sem uporabil grde besede. Kasneje sem mu želel pojasniti, da je imel narobe in zakaj mi to ni bilo všeč, a so v nasprotni smeri padale težke besede, zato je bil pogovor nemogoč," je razkril Van Aert.

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:26 15.september 2020.

    Ma goni ga u K...c slovaka prepotentnega!!!