Šport
1271 ogledov

Škandal na podelitvi VMA: McGregor napadel slavnega glasbenika

Reševalni pas/Twitter
Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin ima obširno dokumentirane težave z obvladovanjem jeze.

Conorju McGregorju, najslavnejšemu UFC borcu na svetu, ki pa v zadnjem času bolj kot z zmagami pozornost vzbuja z incidenti izven oktagona, je znova zavrela kri.

Tokrat se je "zloglasni Irec" spozabil na rdeči preprogi pred začetkom podelitve glasbenih nagrad VMA, kjer je najprej zalučal pijačo v smeri glasbenika Machine Gun Kellyja, nato pa je poskušal z njim še fizično obračunati, a so mu to preprečili varnostniki.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Po poročanju ameriškega portala TMZ naj bi do spora prišlo, ker je raper, ki ga je na rdeči preprogi spremljala izbranka Megan Fox, McGregorju odrekel skupno fotografijo.

UFC borec zavrnitve ni najbolje sprejel, v prepiru pa naj bi ga nekdo odrinil, pri čemer je polil svoj pijačo, preostanek katere je nato vrgel v smeri z več zlatimi in platinastimi ploščami nagrajenega raperja, čigar pravo ime je Colson Baker.

Pripadniki borčevega spremstva so sicer nemudoma zanikali prošnjo za fotografijo ali odgovornost za prepir.

"Nič nisem naredil. Jaz se borim samo s pravimi borci. Ljudmi, ki se znajo boriti. Prav gotovo se ne borim z malimi Vanilla Ice belimi reperčki. Sploh ne vem, kdo je. Ničesar ne vem o njem, razen tega, da je v zvezi z Megan Fox," je povedal Irec.

"Conor ni prosil za fotografijo in ni bil pobudnik incidenta," pa je sporočil McGregorjev uradni zastopnik.

Komentarjev 1
  • Brian_Pittman 11:43 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice