Šport
11883 ogledov

Grozljiva poškodba Conorja McGregorja, sredi boja mu počila noga

Conor McGregor Profimedia
Poirier do odločile zmage v seriji z Ircem McGregorjem po grozljivi poškodbi nasprotnika.

Ameriški borec Dustin Poirier si je sinoči v Las Vegasu z zmago s tehničnim nokavtom zagotovil zmago v seriji treh borb z zloglasnim Irskim borcem mešanih veščin Conorjem McGregorjem. Ta je ob tem doživel zlom noge, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Borba je bila prekinjena po koncu prve runde, potem ko so McGregorja morali odnesti iz ringa zaradi poškodbe noge. Poškodoval se je tik pred koncem runde, ko se je po zgrešenem udarcu umikal Poirierju, pri tem je nerodno stopil, noga pa se mu je zvila pod lastno težo. Kasneje se je izkazalo, da je McGregor pri tem zlomil spodnji del golenice, AFP prenaša podatke prirediteljev.

Poirier je tako še drugič v seriji treh borb premagal Irca, s katerim sta pred borbami izmenjala številne zmerljivke in grožnje.

Irec je tako pred zadnjim dvobojem Poirierju grozil, da bo ring zapustil v krsti, na koncu pa je sam na nosilih moral zapustiti ring. Američan je takšen razplet označil za karmo. "Iz umora se pač ne delaš norca. Ljudem ne govoriš tega," je bil jasen Poirier, ki je McGregorju po poškodbi zaželel, da bi se varno vrnil k družini.

Komentarjev 3
  • Danny_Schaefer 13:55 11.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Ender3 13:28 11.julij 2021.

    Joj katastrofe ne za Conorja, marveč za Voyo in ProPlus, ki take nočne borbe prenaša medtem, ko pametni počivajo.

  • Alojz Kokot 10:25 11.julij 2021.

    POZABIL JE POVEDATI DA BO RING ZAPUSTIL PRAV ON Z POLOMLJENO LEVO NOGO

Sorodne novice