Šport
85132 ogledov

Skrivnostni SMS: Zakaj je Đoković nemudoma končal trening?

Novak Đoković Melbourne Profimedia
Potem ko je videl sporočilo na svojem mobilnem telefonu, je Novak Đoković nemudoma prekinil trening in zapustil igrišče.

Nepričakovan dogodek se je zgodil v četrtek, ko je prvi lopar sveta po le pol ure prekinil trening, ki bi sicer moral trajati dve uri. Trening se je končal, ko mu je kondicijski trener Marco Panichi pokazal sporočilo na mobilnem telefonu, poroča nemški Bild.

novak đoković Đoković Šport Đokoviću globa ali celo zapor grozi tudi v Srbiji

Kakšna je vsebina sporočila in, ali ima kaj opraviti z morebitno zavrnitvijo vizuma, ni znano. Hitro je pospravil svoje stvari in odšel z igrišča. Trening je bil sicer prvih 15 minut odprt za medije, ob Đokoviću pa je bil prisoten njegov trener Goran Ivanišević.

novak đoković Nove težave Šport Nova preiskava proti Đokoviću, tokrat ne v Avstraliji

Avstralski mediji poročajo, da je Novakova odvetniška ekipa že pripravljena na pritožbo, če bodo teniškemu igralcu v petek odvzeli vizum. Sojenje naj bi bilo pospešeno in bi se lahko končalo do nedelje, dan pred začetkom glavnega žreba prvega turnirja za grand slam v sezoni. Srba, če mu bodo dovolil nastopiti, v prvem krogu čaka rojak Miomir Kecmanović.

Komentarjev 4
  • marjan48 13:39 14.januar 2022.

    Nazaj naj gre v vukojebino....

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:26 14.januar 2022.

    Koliko ene drane zaradi enega svojeglavega, prepotentnega tipčka. Avstralija ima svoja pravila, Đokovič jih je kršil, naj bo sankcioniran tako kot bi bil vsak drug na njegovem mestu. Očitno si model vse skupaj okoli korone zelo po svoje predstavlja. Če ...prikaži več so pravila, so pravila za vse. Nema zdaj tukaj nekih olajševalnih okoliščin zato ker je znan in ima denar. Se pa strinjam, da ima Avstralija malo prehuda pravila igre. Se človek vpraša kam to pelje.