Šport
33470 ogledov

Nova preiskava proti Đokoviću, tokrat ne v Avstraliji

novak đoković Profimedia
Prvi igralec sveta v težavah tudi v Španiji.

Novak Đoković je bil uvrščen v žreb prvega grand slam turnirja sezone, a nad njegovim nastopom še vedno visi velik vprašaj. Avstralski minister za priseljevanje Alex Hawke ima namreč pravico zavrniti njegov vizum, po poročanju nekaterih domačih medijev pa se nagiba k temu, da bo prvega igralca sveta izgnal iz države. Avstralci sicer še zbirajo dokumentacijo o nejasnostih, ki so povezane z Đokovićevim pozitivnim testom.

Novo preiskavo proti Srbu pa so zdaj odprli tudi v Španiji zaradi njegovega prebivanja v Marbelli. Đoković je ob prihodu v Avstralijo sicer navedel, da v preteklih dveh tednih ni obiskal drugih držav, a je bilo kasneje razkrito, da se je na teniški turnir v Melbournu pripravljal v Španiji.

V njo lahko sicer vstopijo le cepljeni prebivalci Srbije, te zahteve pa igralec ne izpolnjuje.

Španijo bi sicer Đoković lahko obiskal v primeru zdravstvene izjeme, španska policija pa zdaj preučuje prav to. Mediji na Pirenejskem polotoku so zapisali, da igralec za izjemo ni zaprosil.

 

Komentarjev 6
  • Jeanette_Jenkins 13:34 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Ender3 11:59 13.januar 2022.

    Bitke na več frontah ne bo preživel. To ga bo verjetno stalo tudi, kariere. Precenil se je tudi v svoji glavi.

  • Lumpi 11:44 13.januar 2022.

    Kaj se čudite? 500 let pod Turki je bilo goljufanje oblasti domoljubno dejanje. Kako naj Srbi to opustijo? Generacije in generacije bi bile potrebne. Prej se bodo vsi drugi navzeli njihovih navad.

Sorodne novice