Šport
4250 ogledov

Nov koronavirusni škandal v Beogradu, vpleteni tudi Slovenci

Covid-19 Profimedia
Svet profesionalnega tenisa pretresajo novi primeri okužbe s koronavirusom. Tokrat so pozitivne primere odkrili na turnirju, kjer so nastopali tudi Slovenci.

Hrvaški in bosanski tenisač, Matej Šabanov in Tomislav Brkić, sta bila pozitivna na covid-19, so sporočili organizatorji prvenstva vzhodne Evrope. Tega v Beogradu organizira nekdanji srbski tenisač Janko Tipsarević, na njem pa sta doslej sodelovala tudi slovenska igralca, Aljaž Bedene in Blaž Rola.

Aljaž Bedene | Avtor: Epa Epa

novak đoković Dovolj ima Šport Đokovićevemu trenerju prekipelo: "Novak, odstopi!"

Bedene bi se moral z Brkićem pomeriti v prvem delu tekmovanja, 17. junija. Ljubljančan pa je po porazu in zmagi, 16. in 17. junija, v Beogradu odpovedal nadaljnje sodelovanje na turnirju, potem ko je obnovil poškodbo ramena. Zaradi tega se je odpovedal tudi obračunu z Brkićem, ki je bil po zadnjem delu moškega turnirja ta teden pozitiven na novi koronavirus po vrnitvi v domovino.

Aljaž Bedene je imel srečo v nesreči. Resda je obnovil poškodbo rame, a se je izognil stiku s potencialno okuženim tenisačem.

zverev dimitrov đoković Dežurni krivec Šport Razkrit izgovor, s katerim se je okuženi Dimitrov izognil testiranju

Testiran je bil v Mostarju, sporočil pa je, da ne ve, kje se je okužil, poročajo bosanski mediji. Šabanov je bil prav tako testiran po vrnitvi domov, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Janko Tipsarević je že pozval vse sodelujoče igralce, da se testirajo in preverijo svoje zdravstveno stanje.

Moški del turnirja je sicer zaključen, v ponedeljek pa bi se moral začeti še ženski, na katerem naj bi nastopile tudi slovenske igralke Polona Hercog, Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović.

Velika napaka Šport Šokantno razkritje o 'pacientu 0', to spremeni vse

Glede na dogodke na teniški turneji Adria tour, ki jo je v Beogradu in Zadru organiziral Novak Đoković, je izvedba prvenstva vzhodne Evrope postavljena pod vprašaj.

Doslej so se v tem delu Evrope okužili še številka ena moškega tenisa Đoković, Hrvat Borna Ćorić, Bolgar Grigor Dimitrov ter trenerja Đokovića in Dimitrova, Goran Ivanišević in Marco Panechi.

srđan đoković Grešni kozel Šport Đokovićev oče s prstom pokazal na krivca in priznal: "Novak ni dobro"

 
Komentarjev 2
  • Avatar Ressiolla
    Ressiolla 01:23 28.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • Waltter 23:08 27.junij 2020.

    Kaj zopet jebete z skandalom da so vpleteni slovenci. Upam da se opravicite za ta naslov. Kdo je bil organizator turnirja Srbi? Torej so oni odgovorni in vpleteni..

Sorodne novice