Šport
53 ogledov

Slovenski as v Turčijo

Alen Šket Profimedia
Dvaintridesetletni sprejemalec, ki je to sezono začel na Poljskem, je že igral v turškem prvenstvu.

Slovenski odbojkarski reprezentant Alen Šket bo znova igral v Turčiji. Potem ko je to sezono izpustil zaradi poškodbe kolena, bo naslednjo začel v dresu Afyon Belediye Yüntaş, so sporočili z Odbojkarske zveze Slovenije.

Dvaintridesetletni sprejemalec, ki je to sezono začel na Poljskem, je že igral v turškem prvenstvu. Dve sezoni je bil v Fenerbahçeju, eno pa v Halkbanku iz Ankare.

"V Turčiji sem se vsa tri leta zelo dobro počutil in mi je nekako pisana na kožo. Tudi liga je vsako leto močnejša, osnovni cilj Afyona pa je uvrstitev v končnico. Gre namreč za ekipo, ki se bo borila nekje za peto mesto v prvenstvu. Če nam bo uspelo še kaj več, bomo vsi skupaj toliko bolj zadovoljni," je dejal Šket, ki se bo v Turčiji pridružil še eni slovenski reprezentantki, Lani Ščuka, ki je pred dnevi podpisala pogodbo z ekipo Yeşilyurt iz Carigrada.

Tine Urnaut Šport Tine Urnaut: Hvala za pravljico
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.