Šport
413 ogledov

Kam z vsem tem prostim časom? Pri POK Krško imajo rešitev...

POK Krško POK Krško
Če tudi vi ne zmorete brez odbojke, ima POK Krško rešitev za vas...

V Sloveniji še vedno vladajo številni nujni izredni ukrepi, ki preprečujejo nadaljnje širjenje koronavirusa. V tem času karanten in samoizolacij tako med drugim trpijo tudi številni športniki.

V času, ko se je ves svet ustavil, začasno pa so prepovedani tudi praktično vsi ekipni športi, športnikom ne preostane drugega, kot da skrbijo predvsem za svojo kondicijo ter telesno pripravljenost. Toda nič ne more nadomestiti žoge...

Prav zaradi tega so se pri Posavskem odbojkarskem klubu Krško lotili zanimivega projekta ter našli način, kako v čim bolj odbojkarskem duhu preživeti ta čas izolacije.

Punce so zavihale rokave, na dan pa so priplavale številne izjemne ideje. Prva je bila "odbojkarski izziv", ki so ga posnele POK-ove kadetinje, z njim pa za podobno akcijo vzpodbudile tudi preostale odbojkarske klube. Zanimivo bo videti, kaj vse bo v naslednjih dneh zaplavalo po spletu...

Pri POK Krško pa se niso ustavili zgolj pri "zabavnem" delu. Sledil je tudi nekoliko bolj "zaresen" del. Trener mlajših deklic Egon Ivanjšek je tako pripravil številne vaje ter treninge z žogo za mlajše kategorije, medtem ko so pri kadetinjah glavno vlogo prevzele kar igralke.

Kapetanka kadetske selekcije Pina Rožman je tako napravila video zanimivih domačih vaj z žogo, medtem ko sta se podajalki Nina Švajger ter Tia Toth lotili vaj zgornjega odboja, ki jih lahko vsakdo izvaja kar sam.

Za konec pa je stvari v svoje roke vzela še kondicijska trenerka ekipe Ines Colarič, ki je pripravila številne zanimive posnetke z vajami za moč in kondicijo. Pri Posavskem odbojkarskem klubu Krško so še obljubili, da v prihodnjih dneh sledijo novi posnetki, z novimi različnimi vajami. Odbojkarskim navdušencem po Sloveniji pa obljubljajo... V času karantene vam ne bo dolgčas!

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice