Šport
14 ogledov

Slovenski rokometaši remizirali z Rusi

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je v drugem krogu mladinskega svetovnega prvenstva v Makedoniji z Rusijo v sredo zvečer razšla z neodločenim izidom 25 : 25 (15 : 14).

Varovanci slovenskega trenerja Janeza Ilca so bili bliže zmagi. V 58. minuti je Gregorc soigralce popeljal v vodstvo s 25 : 24, po zapravljeni ruski sedemmetrovki pa je Slovenija imela napad za zanesljivo zmago, vendar je Skube, sicer prvi igralec tega dvoboja, napačno podal in Rusi so prek Andrejeva zadeli iz nasprotnega napada za končnih 25 : 25. Slovenski rokometaši so imeli za zadnji napad na voljo slabo minuto, vendar so Rusi zaustavili vse nalete svojih tekmecev.

Za Slovenijo so gole dosegli: Skube 8, Furlan 5, Gregorc 4, Šimič in Bezjak po 3 ter Muhovec in Obajdin po 1, izkazal pa se je tudi vratar Skok z 18 obrambami.

Mlade slovenske upe v četrtek čaka derbi s Hrvati, z morebitno zmago nad južnimi sosedi pa bi se bržkone že uvrstili v nadaljnji del tekmovanja.


 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.