Šport
6088 ogledov

Šokantno priznanje Mika Tysona o uporabi strupa

Mike Tyson Mike Tyson.
Mike Tyson nadaljuje z razkrivanjem temačnih skrivnosti.

Legendarni ameriški boksar Mike Tyson je začel v zadnjih tednih razkrivati podrobnosti iz svojega intimnega življenja, obenem pa vse pogosteje govori tudi o številnih duhovih iz preteklosti, ki ga še vedno spremljajo.

V zadnji emisiji podcasta "Hotboxin' With Mike Tyson" pa se je dotaknil številnih večerov tekom svoje kariere, ko je žuriral s številnimi znanimi osebami.

"Obiskal sem en nočni klub v Phoenixu, medtem ko je ravno Snoop Dogg tam snemal neko oddajo. Pred klubom se je pojavil s svojim osebnim avtobusom, izstopil ter zagledal mene... Nato sva naslednji dve uri pila ter kadila travo," je razkril Tyson, na njegove besede pa se je odzval tudi legendarni ameriški raper, ki se je opravičil: "To so bili začetki moje kariere. Opravičujem se svojim oboževalcem."

mike tyson | Avtor: Epa Epa

Tyson se je nato razgovoril o substancah, ki jih je tekom življenja uporabljal, med katerimi je imel najraje strup, ki se ga pridobi iz krastač.

"Uporaba krastačinega strupa mi je spremenila življenje. Uporabljal sem to starodavno medicino in šlo je za nepredstavljivo, intergalaktično izkušnjo. Odšel sem v nebo, bil sem mrtev. Vzamem to sredstvo, vdihnem, izdihenm in umrem. Resnično sem bil mrtev. Nisem obstajal, tisto nisem bil jaz. Ko sem končal z jemanjem tega, sem ugotovil, da moram pobeči pred svojimi strahovi, ne pa se jim prepustiti," je svojo nevsakdanjo izkušnjo s poslušalci delil Tyson.

Komentarjev 2
  • moder 14:13 29.marec 2020.

    Pomoje še avtor ne ve kaj je hotel napisat...

  • rahisca 20:03 28.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice