Šport
579 ogledov

Sramoten napad po sredinem neuspehu

Mirko Alilović Epa
Nekateri navijači težko prenašajo poraze.

V sredo so se s porazom proti Franciji (27:30) končale sanje hrvaških rokometašev o kolajni na domačem evropskem prvenstvu. Hrvaški igralci so v solzah zapuščali parket, Luka Stepančić pa je med drugim izjavil, da so bili Francozi boljši in da "si zmage nismo niti zaslužili. Si je pa ta publika zaslužila, da bi pokazali kaj več."

A če so si gledalci v zagrebški Areni prislužili visoko oceno za navijanje, so hvaležnost reprezentantov v veliki meri okrnili nepridipravi, ki so se po porazu lotili hiše v kateri dopuste preživlja vratar Mirko Alilović. Huligani so se imetja nekdanjega člana tudi Celja Pivovarne Laško lotili s kamenjem in ob tem uničili okna in del strehe. Policija še išče storilce.
 
Čuvaj mreže se je sicer že v preteklosti moral braniti pred kritikami, tudi zaradi tega je nekaj časa reprezentančno kariero potiskal na stranski tir.

"Alilović se je odločil za reprezentančno pavzo in pri tem dejal, da se lahko spoprijema s kritikami in celo z žalitvami, a da ga skrbi za družino. To bi bilo morda še vzdržljivo, a ko ti napadejo lastnino ... To je meja, ki se jo ne bi smelo prekoračiti. Zdaj ne bi bilo čudno, da se Mirko dokončno poslovi od reprezentance. Karkoli si že mislite o njegovih vratarskih sposobnostih, si Mirko in njegova družina nista zaslužila tako sramoten napad," so ob incidentu na otoku Rab zapisali na 24sata.hr.
Komentarjev 1
  • wolf.ata 17:42 27.januar 2018.

    hrčki so dokazano bolan narod,pika,pa naj kdo dokaže nasprotno,če lahko

Sorodne novice