Šport
859 ogledov

Milijonar vplačal pravo bogastvo na razplet Super Bowla

Jim McIngvale Facebook
Bliža se največji dan v ameriškem športnem koledarju. Kot vedno se napetost pred finalom lige NFL stopnjuje.

V nedeljo se bosta na Floridi za šampionski prstan pomerili ekipi Tampa Bay Buccaneers in aktualni prvaki Kansas City Chiefs. 

Prvič v zgodovini se bo zgodilo, da bo ena od dveh ekip v Super Bowlu imela prednost domačega stadiona, potem ko so se do sklepnega dejanja sezone malce presenetljivo prebili igralci Tampe.

Slednje kot podajalec v letošnji sezoni vodi legendarni Tom Brady, za mnoge najboljši posameznik v zgodovini lige NFL. 43-letni zvezdnik v preteklosti ni skrival naklonjenosti zdaj že bivšemu predsedniku Donaldu Trumpu, tako kot 69-letni poslovnež iz Houstona Jim McIngvale (na spodnji fotografiji desno). 69-letni lastnik trgovske verige Gallery Furniture ima pod palcem milijone, obenem pa je ljubitelj športa in stav.

Jim McIngvale | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

In pred letošnjim Super Bowlom je na zmago Bradyja in njegove Tampe vplačal kar 3,46 milijona dolarjev oziroma 2,89 milijona evrov, poročajo ameriški mediji.

McIngvale ni stavil na klasično zmago moštva s Floride, ampak je napovedal, da Buccaneers tudi v primeru poraza ne bodo izgubili za več kot tri točke.

obraz moški koža Foto Šport Oba stara 43 let, razlika pa neverjetna!

Vsekakor ima McIngvale veliko zaupanje v Bradyja. V preteklosti je že stavil velike vsote na različne tekme, a se je pogosto opekel.

Kansas se sicer sooča s poškodbami v napadalni liniji, a so največje stavniške hiše kot favorite vseeno postavile Patricka Mahomesa in druščino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice