Šport
857 ogledov

Velik preobrat v Tivoliju

Tomaž Vnuk
Odstopa Tomaža Vnuka niso sprejeli.

Potem ko je prejšnji teden eden od tvorcev uspeha slovenskih hokejskih prvakov Tomaž Vnuk napovedal slovo od SŽ Olimpije, bo zdaj vendarle še ostal v klubu kot športni direktor. Kot so danes sporočili iz ljubljanskega kluba, so se s Tomažem Vnukom dogovorili za enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja. Tomaž Vnuk bo v klubu opravljal delo športnega direktorja, glavni trener pa tudi v prihodnji sezoni ostaja Jure Vnuk.

Prvaki alpske lige in sveži slovenski prvaki pa bodo morda v naslednji sezoni zamenjali tekmovalno okolje. V klubu so poudarili, da ostajajo zavezani ciljem na področju razvoja hokeja v Ljubljani in v širši regiji, na področju razvoja hokejske infrastrukture in ekipi, ki bo sestavljena iz slovenskih hokejistov.

Kot enega izmed ciljev so izpostavili tudi vključitev v ligo Ebel, a le ob trdnih finančnih temeljih. Vodstvo ljubljanskega kluba je v resnih pogovorih z vodstvom najmočnejšega regionalnega tekmovanja, odločitev pa bodo sprejeli do srede junija.

hokej Olimpija-Jesenice Brez pogodb Šport Novi pretresi v ljubljanskem hokeju

"V novo sezono vstopamo še trdneje zavezani našim ciljem, v klubu se bomo tudi kadrovsko okrepili na področju organizacije kluba in mladinskega pogona. Verjamem, da bomo še naprej pisali pozitivno hokejsko zgodbo," je po današnji odločitvi upravnega odbora in Tomaža Vnuka dejal predsednik SŽ Olimpije Miha Butara.

Zajc ima nov klub

V Ljubljani so sicer ostali brez enega najbolj vidnih igralcev zadnje sezone, saj je Miha Zajc danes sklenil pogodbo z Innsbruckom. Ta je na svoji spletni strani Zajca predstavil kot naložbo za prihodnost, v tirolski ekipi pa od 22-letnega napadalca, ki je v sezoni 2018/19 zbral 72 točk, veliko pričakujejo.

Miha Zajc | Avtor: Profimedia Profimedia

"Miha je mlad, nadarjen in telesno močan. V napadu bo imel pomembno mesto, lahko bo dober zgled in ima veliko potenciala," je novo okrepitev opisal predsednik kluba Günther Hanschitz.

Innsbruck se v zadnji sezoni lige Ebel ni uvrstil v končnico, redni del je končal na 10. mestu, v kvalifikacijski skupini pa na tretjem mestu.

Komentarjev 1
  • Elizabeth_William 12:29 16.maj 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu inn začnee zaslužiti s tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice