Šport
1572 ogledov

Velik požar na jahti Vladimirja Klička, na pomoč boksarju obalna straža

Vladimir Kličko jahta
Jahto legendarnega boksarja Vladimirja Klička je zajel velik požar. Na srečo v incidentu ni bilo poškodovanih, saj je obalna straža pravočasno evakuirala ljudi ter pogasila požar.

Nekdanji boksarski svetovni prvak Vladimir Kličko je preživel pravo nočno moro, potem ko je prišlo do požara na njegovi luksuzni jahti, na kateri se je nahajal v družbi družine in prijateljev.

Na srečo vseh udeleženih je španska obalna straža odreagirala neverjetno hitro ter uspela preprečiti katastrofo, saj je rešila vse potnike na krovu ter tudi uspela pogasiti požar.

"Vedno bodi pazljiv, kaj si zaželiš: usoda je izpolnila mojo željo po adrenalinu preveč dobesedno. Naše potovanje z ladjo v nedeljo zvečer se je zaključilo tako, da se je ladja vžgala, prijatelje in družino pa sta evakuirali obalna straža in gasilska reševalna enota. Brez skrbi: vsi smo v redu!" se je po nesreči oglasil legendarni boksar.

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice