Šport
2549 ogledov

"Vsi Slovenci se lahko nekaj naučijo od Primoža"

Primož Roglič Epa
"To je bila izjava vzornika."

Potezo Primoža Rogliča, ko je po porazu v 20. etapi dirke po Franciji, hitro pristopil do Tadeja Pogačarja in mu čestital za skupno zmago na Touru, je pozdravil tudi priznani slovenski športni psiholog Matej Tušak.

"V trenutku razočaranja objeti najhujšega tekmeca, mu čestitati za zmago in v vsakem intervjuju izjaviti, da si je Tadej zmago popolnoma zaslužil, je izjava vzornika, ki si ga lahko samo želimo," je Rogličevo vedenje pokomeniral Tušak.

"Slovenija je danes povsod popularna po zaslugi naŠih kolesarjev, jaz pa se veselim predvsem tega, da se lahko mladi športniki in vsi Slovenci učijo, kaj pomeni biti velik športnik in velik človek. Čestitke za zmago Tadej in čestitke za vzor PRIMOŽ," je še sklenil.

Podobno je sicer po zmagoslavju sicer razmišljal tudi Pogačar. "Primož je imel slab dan, jaz pa dobrega. Na njegovo žalost je izgubil majico, ampak je to športno prenesel. In kot tak velik športnik je postal še večji zgled zame. Po tem dogodku še toliko bolj," je prvi mož Toura izjavil v Parizu.

Nisem se zmotil, ko sem Roglica primerjal s Federerjem. Izjava in poteza leta takoj po zakljucku etape, v kateri je...

Objavil/a Matej Tušak dne Nedelja, 20. september 2020
Komentarjev 2
  • Avatar Anniskossa
    Anniskossa 00:35 22.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • banedih461 22:52 21.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice