Šport
18 ogledov

Walcott ni več najhitrejši topničar

Hector Bellerin EPA
Walcott je nekoč izboljšal sprinterski rekord Thierryja Henryja, a zdaj ni več najhitrejši topničar. To je postal mladi Španec.

Theo Walcott ni več najhitrejši nogometaš pri Arsenalu. Njegov rekord na 40 metrov, ki ga je sam odvzel legendi kluba Thierryju Henryju je izboljšal mladi branilec Héctor Bellerín. "Kdo bi dobil sprint med mano in Thierryjem. Jaz! Thierry je zdaj v tridesetih, bil bi zelo razočaran, če ga ne bi mogel premagati. Nekoč sem že podrl njegov sprinterski rekord, tega pa je zdaj zrušil Hector," je izgubo statusa najhitrejšega topničarja priznal Walcott.

Bellerín sicer velja za izjemno nadarjenega desnega branilca. Devetnasjtletnik se je izkazal tudi na prijateljski tekmi z Benfico, ko je bil eden najboljših na zelenici ob zmagi Arsenala s 5:1. V tej sezoni pri londonskem klubu najverjetneje še ne bo dobil večje priložnosti, saj je Arsene Wenger na mesto desnega bočnega branilca pripeljal rojaka Mathieuja Debuchyja in vse boljšega 19-letnega Angleža Caluma Chambersa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.