Šport
11 ogledov

Za Samirja se zanima tudi United

Samir Handanović, Paul Pogba EPA
Pri Manchester Unitedu so se, kot kaže, že sprijaznili z odhodom Davida de Gee v Real Madrid.

Dokler se, uspešno ali neuspešno, ne konča saga glede prestopa Davida de Gee, ki ga lovi Real Madrid, morajo pri Manchester Unitedu razmišljati o potencialnih menjavah za španskega vratarja. Čeprav ima trener Louis van Gaal na voljo njegovega nekdanjega reprezentančnega kolega Víctorja Valdésa, ki ni slaba zamenjava, pri Daily Mailu trdijo, da so na seznamu možnih poletnih okrepitev le tri imena.

Gre za bosansko-hercegovskega reprezentanta in člana Stoke Cityja Asmirja Begovića, francoskega reprezentanta Huga Llorisa (Tottenham) in slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića (Inter).

"Sarmo" so nedavno povezovali tudi z Real Madridom, medtem ko so njegova pogajanja z Interjem že nekaj časa na mrtvi točki, blizu pa naj bi bila že dolgo časa tudi AS Roma. Od treh naštetih imen je najbolj zanimiva situacija pri Begoviću, ki je v soboto brez pojasnil izpadel iz kombinacij trenerja Marka Hughesa za tekmo proti Swansea Cityju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.